Cotuit Bay Residence
       
     
Barn Door.JPG
       
     
PUTNAM AXON render.jpg
       
     
putnam rendered plan.jpg
       
     
context map.jpg
       
     
Cotuit Bay Residence
       
     
Cotuit Bay Residence

Centered around a meadow, this collection of three single-family homes and a carriage house get a new life as a family summer retreat with privacy for all.  Unity is created through the use of tree rows, stone walls, and clipped hedges. A gravel drive creates a “crackle” under cars’ tires signaling, a highly anticipated family arrival. Lines of trees along the drive offer dapple shade with the tree trunks creating columns for unity. Materials are repeated consistently throughout the property to maintain the feel of a coastal compound. 

Barn Door.JPG
       
     
PUTNAM AXON render.jpg
       
     
putnam rendered plan.jpg
       
     
context map.jpg