New Silver Marsh
       
     
new_silver_marsh_03.jpg
       
     
new_silver_marsh_06.jpg
       
     
JB Accepted.jpg
       
     
New Silver Marsh
       
     
New Silver Marsh

Sited to overlook a salt marsh, this year-round home maintains its connections to the surrounding landscape using bold masses of indigenous plants to reinforce the Cape Cod vernacular of this reinvented cottage home. Monolithic hedges of Hydrangea and Inkberry set up outdoor spaces that blur the lines between a traditional driveway and courtyard.   The parking requirements and vehicular circulation occur within a greater arrival courtyard seamlessly serving visitors, cars, trikes, and impromptu kick ball games.   The site is book ended with native vegetation that nestles this active family’s home quietly into its wooded settings.

architect: Salt Architecture

photographer: Alissa Hike Harris

new_silver_marsh_03.jpg
       
     
new_silver_marsh_06.jpg
       
     
JB Accepted.jpg